Armas Alvari

Kaiken suhteen valitsen, tartunko siihen vai en, miten reagoin, mihin kiinnitän huomioni. Valinnasta seuraa jotain, se vie johonkin suuntaan. Myös sinulle tantra voi olla matka hyväksyntään, kasvuun, yhteyden lisääntymiseen. Mitä sinä kaipaat elämääsi?

Teen yksilö- ja parivalmennusta sekä de-armouring -hoitoja Helsingissä.
Ohjaan puolisoni Kristiina Puukon kanssa kursseja ja työpajoja.
Ota yhteyttä, p. 0400 421 893 (arkisin kello 10–16) tai alvari.armas@gmail.com.

Yksilö- ja parivalmennus
Työskentely voi sisältää keskustelua, harjoituksia ja kotitehtäviä. Valmennus kutsuu sinua kehoon, läsnäoloon ja hyväksyntään. Tule nähdyksi ja kuulluksi.

Työelämän-coaching
Jumittaako työssä? Työelämän-coaching voi tarjota oivalluksia ja käytännön työkaluja päästä eteenpäin. Milloin on syytä tarkastella jaksamista? Kenties juuri nyt. Miten käytät aikaasi? Mitä kuuluu ammatti-identiteetillesi? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin on haettavissa vastauksia, jotta eläisit juuri sinun näköistäsi elämää myös töissä.

Kohtaaminen kahdelle
Tämä sopii teille riippumatta siitä, missä menette juuri nyt: olette vasta tavanneet, elätte ruuhkavuosia tai suhteenne parasta aikaa, olette muutoskohdassa tai jotain ihan muuta. Tämä kolmetuntinen on sinulle, hänelle, teille. Osallistujana vain te kaksi. Haluatteko oppia tuntemaan itsenne ja toisenne paremmin? Haluatteko syventää suhdettanne? Haluatteko nauttia enemmän? Kohtaaminen kahdelle rakennetaan toiveitanne kuunnellen. Ohjaajina tantric life coachit Armas Alvari ja Kristiina Puukko.

De-armouring -hoito
De-armouring on kehopanssareiden purkua. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti. Intuitiivinen kosketus ja läsnäolo ovat kehotyöskentelyssä tärkeitä. Asiakkaan rajoja kuunnellaan ja kunnioitetaan hoidon jokaisessa vaiheessa.

Kurssit, tapahtumat ja työpajat
Yhdessä puolisoni Kristiina Puukon kanssa luon tapahtumia, joissa on mahdollisuus kasvuun ja kohtaamiseen. Lisää tietoa järjestämistämme tapahtumista, kursseista ja työpajoista on Ihmisten yhdistäjien sivulta: facebook.com/ihmistenyhdistajat.

Muutama sana valmentajasta
Olen tantrinen elämäntaidonvalmentaja. Ohjaan puolisoni Kristiina Puukon kanssa kursseja ja työpajoja. Yhdessä olemme Ihmisten yhdistäjät. Järjestämme muun muassa Aidon kohtaamisen deittitapahtumia. Opettajani on ollut Shanti Limnell. Taustaltani olen kirjailija ja minulla on myös hoitoalan koulutus. Olen tehnyt vuosia töitä muun muassa mielenterveyskuntoutujien parissa. Yrityksille tarjoan naurujoogaa.

Palautetta
“Hoito oli aivan huikean hyvä. Etukäteen tosiaan vähän jänskätti mieshoitaja, mutta oikeastaan siinä hoidossa unohtui sukupuolet kokonaan, tuntui vaan, että olin ihmisen käsissä.” Leena Aholainen, 42, jäsenkorjaaja, koulutettu hieroja, joogaohjaaja, YTM.

Ota yhteyttä:
Armas Alvari
alvari.armas@gmail.com
0400 421 893 (soitot arkisin klo 10–16)

Tila Olla
Mechelininkatu 49 LH 1
00250 Helsinki

Lisätietoja:
facebook.com/ihmistenyhdistajat
facebook.com/TilaOllaHelsinki

  • Helsinki