Maria P.

Olen Maria P. ja tantran tie on polkuni ja työ sen parissa intohimoni ja elämäntyöni, se paikka missä toteudun kaikessa potentiaalissani ja antaudun palvelukseen loistaen ja kiittäen.

Olen pohjakoulutukseltani terveydenhoitaja, joten minulla on syvä asiantuntijuus hoitajuuteen ja ihmisen kokonaisvaltaiseen kohtaamiseen, sekä anatomiaan, fysiologiaan, terveyteen, sairastavuuteen sekä ennaltaehkäisevään hoitotyöhön.

Minä olen äiti neljälle lapselleni ja vaimo miehelleni ja saan kiittää joka päivä näitä elämäni suurimpia opettajiani siitä mitä olen saanut oppia ja kohdata ja siitä, miksi olen saanut heidän kanssaan kasvaa.

De-armouringhoitajaksi olen opiskellut kaksivuotisessa Awareness Therapyn Tantric Life Coach-koulutuksessa, josta valmistuin Tantraohjaajaksi, valmentajaksi ja hoitajaksi. Lisäoppia olen saanut maankuuluilta de-armouring-guruilta Risto Santalalta ja Saana Valkamalta. Olen tehnyt hoitoja aktiivisesti kaksi vuotta ja opiskelen jatkuvasti lisää sekä tantran että sidekudos/fascia-käsittelyn alalla.

De-armouring on kehotyöskentelymuoto, jonka tarkoitus on purkaa kehoon muodostunutta panssaria. Tämä panssari on muodostunut ajan kuluessa kokemuksista, jännityksistä, stressistä ja traumoista ja se voi todellakin ilmetä kehossa panssarin tavoin, kovettumina, jännityksinä, tunnottomuutena ja kipuina. De-armouring-menetelmällä tätä panssaria voidaan purkaa ja näin vapauttaa kehon jännitysten lisäksi tunteita ja muistoja, jotka estävät kehon ja koko olemuksen täyttä virtaavuutta ja omassa täydessä potentiaalissa elämistä. De-armouring vaikuttaa useilla tasoilla, fyysisellä, psyykkisellä, emotionaalisella ja seksuaalisella tasolla vapauttaen ja elävöittäen.

Erityisen leiman de-armouringiin lyö se, että siinä hoidetaan tarvittaessa myös genitaalialuetta. Kuitenkin juuri genitaalialue kerää herkästi jännityksiä, tunnemuistoja ja kipua itseensä. Tämän alueen jännityksillä on meidän kokonaishyvinvointiimme valtava vaikutus niin fyysisen terveyden kuin elämänilomme ja seksuaalisuutemme kannalta. Lantion alueen jännitykset vaikuttavat lisääntymisterveyteemme, seksuaaliseen identiteettiimme, seksuaaliseen nautintoomme sekä yleiseen elämän energiaamme. Genitaalien de-armouring voi vaikuttaa muun muassa genitaalien yleiseen tuntoherkkyyteen, tunnottomien ja kipeiden kohtien poistumiseen, yhdyntäkipujen helpottamiseen, emättimen luonnollisen kosteuden palauttamiseen, orgasmin saamiskykyyn, orgasmin laatuun, kestoon ja laajuuteen sekä traumojen purkamiseen ja seksuaalienergian vapaaseen virtaamiseen.

Omassa tavassani tehdä de-armouringhoitoja yhdistyvät muinaiset shamanistiset menetelmät nykyaikaisiin faskiakäsittelymenetelmiin. Keskityn erityisesti lihaskalvoihin sekä ns. triggerpisteisiin kehossa. Työskentelen aina intuitiolla ja jokainen hoito muodostuu näin ollen juuri sinun hoidoksesi.

”Olin ensimmäistä kertaa elämässäni de-armouring-asiakkaana. Jonkinlainen kuva minulla oli mielessä minkälaista se voisi olla, mutta en osannut kuvitellakkaan miten voimakas kokemus minulla tulisi olemaan. Hieronta tuntui todella miellyttävältä, rentouttavalta, välillä ”makean kipeältä”. Oli tosi mielenkiintoista tutustua omaan kehoonsa Marian käsien kautta, kun hän selitti mitä tunsi ja havaitsi. Marian otteet olivat todella miellyttävät ja ammattimaiset. De-armouring osuus alapäähäni oli myös todella miellyttävä ja luonnolliselta tuntuva kokemus. Hoidon jälkeen olin superrentoutunut. Isoin muutos minkä olen huomannut hoidon jälkeen itsessäni on ollut se, että olen lähtenyt puskemaan päin pelkojani. Eli aina kun huomaan jonkun asian, jota olisin ennen paennut niin lähdenkin kohtaamaan sen.” Janica 32v.

Maria P. Healing tarjoaa hoitojen lisäksi nautinnollisen hieronnan kursseja, tantrakursseja ja -sessioita sekä yksilövalmennusta rakkaus- ja seksiasioissa.

Otan vastaan pääasiassa Tampereella (Tantrakeskus Pesä) ja Helsingissä (Joogakoulu Shanti)

Lisätietoja ja ajanvaraus Facebook-sivullani: https://www.facebook.com/laheiseksi/ ja sähköpostilla: mariaphealing@gmail.com

  • Tampere