Wild Heart Academy

Tantric Life Coach-koulutus

116 116 people viewed this event.

Tantric Life Coach-koulutus on kutsu rakkauteen ja läsnäoloon! Kutsu unelma-ammattiin!

Koulutus järjestetään upeassa kurssikeskuksessa Etelä-Portugalissa. Koulutus alkaa lokakuussa 2024 (kts. alta tarkemmat päivämäärät).

Tantric Life Coach-vuosi on kutsu matkalle läsnäoloon ja sallimiseen, siihen mikä on meissä totta ja autenttista. Se on kutsu oman olemisen laajentamiseen niin, että voit kutsua läsnäolon ja autenttisuuden tilaan myös toisia olemalla itse läsnäoleva, tietoinen ja vapaa.

Tantric Life Coach on matkakumppani, koutsi eli valmentaja, ryhmä- ja yksilösessioiden ohjaaja, tantraohjaaja. Tantric Life Coach-koulutuksessa opit tekemään yksilövalmennusta, tantrista kehotyöskentelyä ja ohjaamaan ryhmiä, meditaatioita ja tantrisia harjoituksia. Koulutus kehittää ilmaisu- ja viestintätaitojasi sekä palautteen antamista ja vastaanottamista rakentavalla ja rakastavalla tavalla. Vuoden aikana luot vahvemman yhteyden ja luottamuksen itseesi, opit rentoutumaan ja keskittymään haastavissakin tilanteissa.

Koulutus on kasvuprosessi kohti eheämpää ja täydempää elämää sekä elämäntehtävää. Se on myös matka kohti autenttisempaa ja kokonaisempaa itseäsi. Koulutus antaa mahdollisuuden omalle kasvulle, uusia työkaluja sekä taitoja mihin tahansa ammattiin myös heille, jotka eivät välttämättä halua vaihtaa alaa tantraohjaajiksi tai -valmentajiksi!

Tantric Life Coach-koulutus on monipuolinen tie tantran ammattilaiseksi ja mahdollistaa monenlaisia ammatillisia polkuja, joko entisen työsi tueksi tai kokonaan uudelle uralle.

Koulutuksesta tähän asti valmistuneet toimivat muun muassa tantraohjaajina, tantrisina hoitajina, de-armouring-hoitajina, naisten voimauttajina, meditaatio-ohjaajina, kehotietoisuus-harjoitusten ohjaajina, valmentajina ja niissä moninaisissa omissa entisissä ammateissaan, joihin he ovat saaneet uusia eväitä Tantric Life Coach-koulutuksesta. Mikä on sinun unelma-ammattisi ihmisten parissa? Läsnäolemisen, avoimuuden ja kehotietoisuuden taitoja tarvitaan tässä maailmassa aivan kaikkialla ja kaikilla aloilla. Tantric Life Coach on tulevaisuuden tekijä.

Opintovuodessa on tärkeää myös ryhmän yhteinen matka. Sama ryhmä taittaa matkaa yhdessä ja näin mahdollistaa syvän yhteyden ja luottamuksen tilan. Osana ryhmän prosessia saat mahdollisuuden käsitellä ryhmässä esiin nousevia sekä henkilökohtaisia että ammatillisia haasteita. Suuremman ryhmän lisäksi koulutukseen kuuluu pienryhmätapaamisia sekä työnohjausta. Pienryhmätoiminta on syventävää vertaistuellista toimintaa, jonka merkitys on aikaisempien kokemusten mukaan hyvin suuri. Pienryhmän intiimiys mahdollistaa syvän ja autenttisen itsetutkiskelun niin omassa kuin ammatillisessakin kasvussa. Ryhmän jäsenet solmivat usein syviä ja pitkäkestoisia ystävyyksiä, jotka ovat rinnalla vielä koulutuksen jälkeenkin.

 

Osallistujan kokemus:

”Tantric Life Coach-koulutus muutti koko elämäni, itseni, parisuhteeni sekä suhteeni työhön, ystävyyteen ja olemiseen ylipäätään. Tämä muutos tapahtui sen syvän itseni sallimisen kautta, johon Shanti, ryhmä ja koulutus minua kannustivat. Se, että aloin nähdä ja tuoda rakkauteni ja hyväksymiseni piiriin niitä kaikkia puolia itsessäni, joita olin tiedostamattani koko ikäni piilotellut, hävennyt, peitellyt ja tukahduttanut, muutti minussa ihan kaiken. Tullessani näkyväksi itselleni ja muille, rehelliseksi ja autenttiseksi, saatoin luopua pelosta ja monista muista puolustusmekanismeista, joita olin varjojeni suojaksi rakentanut. Tullessani yhä autenttisemmaksi itsessäni, saatoin myös lähteä kohtaamaan toisia yhä enemmän sallimisen ja rakkauden tilasta käsin. Tämä on ollut mullistavaa!”

 

Miten haen mukaan?

Haku koulutukseen on auki 31.7.2024 saakka.  Hae koulutukseen lähettämällä viestiä osoitteeseen: shantilimnell@gmail.com

 

Aikataulu:

1. Moduuli: 6.-12.10.2024, Portugali

2. Moduuli (aktiivimeditaatiot): 23.-26.1.2025, Tammisaari

3. Moduuli: 6.-12.4.2025, Portugali

4. Moduuli (lopputyöt): 7.-13.7.2025, Tammisaari

 

Hinta:

Koulutuksen hinta on 2500€. Kurssin voi maksaa kerralla tai tarvittaessa useammassa erässä. Maksujen suorittamisesta, maksusuunnitelmista ja muista käytännön asioista saat lisätietoa osoitteesta shantilimnell@gmail.com

 

” Therapy basically is meditation and love. Because without love and meditation there is no healing possible” Osho

”Strenght is one´s potential to be present, even in a pressurized situation and remain in a loving space.” Svagito R. Liebermeister/The Zen Way of Counseling

To register for this event email your details to shantilimnell@gmail.com

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

06.10.2024 @ 08:00 to
12.10.2024 @ 17:00
 

Registration End Date

31.07.2024
 

Location

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends