Wild Heart Academy

Wild Heart Lovers Retreat – Yksityinen tantraretriitti pariskunnille

244 244 people viewed this event.

Yksityinen tantraretriitti pariskunnille Etelä-Portugalissa

Haluaisitko syventyä tantraan kumppanisi kanssa, mutta kaipaat yksityisyyttä ja pientä irtiottoa arjesta? Varaa yksityinen pariskunnille suunnattu tantraretriitti ystäviesi kanssa Etelä-Portugalissa! Retriitti vaatii vähintään 2 pariskuntaa toteutuakseen. Retriitin ohjaa Wild Heart Academyn perustaja ja pitkän linjan tantraohjaaja Shanti Limnell (kts. kuvaus alta).

Hinnat, aikatauluehdotukset ja muut lisätiedot saat pyytämällä osoitteesta: shantilimnell@gmail.com

 

Tantran ensisijainen tarkoitus ei ole vain saavuttaa parempi seksielämä, vaan käyttää eri tilanteita ja kohtaamisia jokapäiväisessä elämässä, seksi mukaan lukien, porttina syvempään meditaation, rakkauden ja läsnäolon kokemukseen elämässä.

Tantra on tapa elää ja suhtautua maailmaan rakkauden, hyväksynnän ja läsnäolon kautta. Tantra on sen hyväksymistä, mikä on läsnä tässä hetkessä, tuomitsematta.

Tantrassa seksuaalisuus on hyväksytty ja arvostettu osa elämää. Tantrinen seksuaalisuus on luonnollista ja henkistä seksuaalisuutta, joka on tärkeässä roolissa ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisessa.

Tantriset harjoitukset ja kokemukset ovat polku itsensä rakastamiseen ja hyväksymiseen sekä esteiden, kuten häpeän, traumojen ja seksuaalisuuteen liittyvien ennakkoluulojen, purkamiseen. Parisuhteessa tantra voi olla tie syvempään luottamukseen ja irti päästämiseen tarpeesta omistaa ja hallita kumppania, kun rakkaus itseään kohtaan ja luottamus elämään vahvistuvat.

Retriitillä opit muuttamaan rakastelusi meditaatioksi sekä orgasmin laajentamisen kautta käsittelemään kiihottumista ja seksuaalienergiaa nautinnon lisäämiseksi.  

 

Fasilitaattori Shanti Limnell

Olen ollut nuoresta asti etsijä ja oman tien kulkija. Luontosuhde, johon olen saanut kasvaa elämäni alusta saakka, on tehnyt minusta herkän ja intuitiivisen. Luontainen tapani toimia parantajana, opettajana ja kouluttajana on myös hyvin intuitiivinen ja johdatuksesta syntyvä, mikä on palvellut hyvin tantrakursseja vetäessä.

Olen pitänyt tantrakursseja vuodesta 2003 lähtien Suomessa ja maailmalla ja kouluttanut uusia ohjaajia Tantric Life Coach-koulutuksessani vuodesta 2012 lähtien.

Tantric Life Coach koulutus on yhä toimintani keskipiste, mutta kurssikeskuksemme kasvaessa Portugalissa haluan nyt kutsua tänne myös muita tantrasta ja sydämen polusta kiinnostuneita matkaajia!

 
Tapahtumapaikka

Tilamme Portugalissa, Quinta da Coruja, tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden irtiottoon, jossa yhdistyvät tantriset harjoitteet, luontoyhteys, rentoutuminen ja meditaatiot luonnon helmassa.

Tila sijaitsee Etelä-Portugalissa noin 50 km Farosta pohjoiseen vuoristossa. Tilaa hoidetaan luomu- ja permakulttuuri periaattein. Onnelliset vuohemme tuottavat maitoa, jota jalostamme mm. herkullisiksi juustoiksi. Puutarhamme tuottaa vuodenajasta riippuen myös herkkuja vieraidemme ravinnoksi. Intohimomme täällä on istuttaa paljon puita ja tukea luontoäitiä uudistumis- ja vahvistumisprosessissa.

 

Kysy lisätietoa ja hintoja osoitteesta: shantilimnell@gmail.com

 

Tapahtuman kansikuva: Johanna Kaisjoki, FB: @johanna.kaisjoki IG: @johannakaisjoki

To register for this event email your details to shantilimnell@gmail.com

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

01.09.2024 @ 00:00 to
31.12.2024 @ 00:00
 

Location

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends