Ihmisten yhdistäjät

Yllätys / Ihmisten yhdistäjien tantriset illat

116 116 people viewed this event.

Ihmisten yhdistäjien tantriset illat ovat täällä!
Kevään 2024 tapahtumat Joogakoulu Shantissa:
pe 12.1., pe 1.3., la 16.3., pe 5.4., pe 26.4. ja to 23.5.
Runeberginkatu 43, 4.krs, 00100 Helsinki

Torstai 23.5.
Yllätys
Tämän illan sisältö ja ohjelma on nimensä mukaisesti yllätys.

*******
Tapahtumissa teemme helppoja ja hauskoja harjoituksia kuhunkin teemaan liittyen. Työskentelemme läsnäolon, aidon kohtaamisen, leikin, liikkeen ja tietoisen kosketuksen parissa. Kohtaamme yhdessä, pienryhmissä ja pareittain.

Tapahtumiin voit tulla yksin, oman parin kanssa tai kavereiden kanssa. Illat ovat antoisia niin ensikertalaisille kuin aiemmin teemoihin perehtyneille.
Kaikki harjoitukset perustuvat vapaaehtoisuuteen. Kunnioitamme tapahtumissa omia ja toisten rajoja. Tilaisuudet ovat K-18, päihteettömiä ja syrjinnästä vapaata aluetta. Näissä illoissa moninaisuus on rikkautta. Osallistujat sitoutuvat luottamuksellisuuteen.

Pue päälle tai ota mukaan mukavat ja joustavat vaatteet. Sellaiset, joissa viihdyt ja jotka tuntuvat hyvältä ihoa vasten. Kerrospukeutuminen on aina hyvä vaihtoehto. Tuo mukanasi oma vesipullo ja halutessasi pientä välipalaa tauolle.

Saapuminen tilaan on klo 17.30–18 välisenä aikana.
Klo 18 ovet sulkeutuvat ja ohjaus alkaa, joten tulethan ajoissa.
Tilaisuudet päättyvät yhteiseen lopetukseen klo 21.30 Emme lähetä erillistä osallistujakirjettä. Työpajat ohjataan suomeksi.
Olet lämpimästi tervetullut kuulluksi ja nähdyksi, hyväksytyksi ja ravituksi. Juuri sinä!

Liput 42 e/hlö/ilta (sis. alv 24%).
Paikat iltoihin menevät vauhdilla, ole nopea. Liput Holvista:
https://holvi.com/shop/kristiinapuukko/

Tapahtumiin on sitova ilmoittautuminen. Ilmoittaudut lunastamalla lipun verkkokaupasta.
Jokaiseen tapahtumaan on varattu ilmainen paikka ihmiselle, jonka taloustilanne estäisi muuten osallistumisen. Ota yhteyttä: ihmisten.yhdistajat@gmail.com
Mikäli olet yllättäen estynyt osallistumaan tapahtumaan, voit antaa tai myydä lippusi eteenpäin. Emme palauta rahoja. Ilmoita muutoksista välittömästi: ihmisten.yhdistajat@gmail.com.

*******
Työpajat ohjaa Ihmisten yhdistäjien Kristiina Puukko. Hän on tantraohjaaja, yhteisöpedagogi ja seksuaalineuvoja. Ihmisten yhdistäjät luovat tapahtumia, joissa on mahdollisuus kasvuun ja kohtaamiseen. Heille tärkeitä asioita ovat turvallisemmat tilat, yhdenvertaisuus ja moninaisuuden näkeminen rikkautena.

To register for this event please visit the following URL: https://holvi.com/shop/kristiinapuukko/ →

 

Date And Time

23.05.2024 @ 17:30 to
23.05.2024 @ 21:30
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends