Ihmisten yhdistäjät

Tantrinen deittitapahtuma / Ihmisten yhdistäjät

372 372 people viewed this event.

Ihmisten yhdistäjien
Tantrinen deittitapahtuma
naiset-miehet -sarja
torstaina 13.6. klo 17:30-22
Joogakoulu Shanti, Helsinki

Kohti syvempiä, aidompia ja rohkeampia kohtaamisia.
Miltä tuntuu todella nähdä toinen? Entä antaa toisen nähdä sinut? Miltä kosketus tuntuu, miltä tuntuu koskettaa? Mikä on meidän yhteys sanojen tuolla puolen? Tervetuloa nauttimaan kohtaamisista tapahtumassa tai löytämään uusi ihminen elämääsi. Löydä kaveri, ystävä, kumppani, puoliso, rakastaja tai joku muu. Yksi tai useampi. Hetkeksi tai loppuelämäksi. Jätä CV kotiin – ota sydän mukaan <3

Kaikki harjoitukset perustuvat vapaaehtoisuuteen. Kunnioitamme tapahtumissa omia ja toisten rajoja. Tilaisuus on K-18, päihteetön ja syrjinnästä vapaata aluetta. Osallistujat sitoutuvat luottamuksellisuuteen.

Joogakoulu Shanti
Runeberginkatu 43, 4.krs
vasemman puoleinen ovi
00100 Helsinki
oviummeri, jossa lukee: Shanti

Pue päälle tai ota mukaan mukavat ja joustavat vaatteet. Sellaiset, joissa viihdyt ja jotka tuntuvat hyvältä ihoa vasten. Kerrospukeutuminen on aina hyvä vaihtoehto. Tuo mukanasi oma vesipullo ja halutessasi pientä välipalaa tauolle. Vältä voimakkaiden hajusteiden käyttöä ja saavu paikalle vain terveenä.
Saapuminen tilaan on klo 17:30–18 välisenä aikana. Klo 18 ovet sulkeutuvat ja ohjaus alkaa, joten tulethan ajoissa. Tilaisuus päättyy yhteiseen lopetukseen klo 22. Emme lähetä erillistä osallistujakirjettä. Työpaja ohjataan suomeksi.

Naiset–miehet -sarja.
Tässä tapahtumassa naiset tutustuvat miehiin ja miehet naisiin. Mukaan otetaan yhtä paljon ihmisiä nais- ja miespaikoille.
Liput 49 e/hlö (sis. alv 24%).
Sisältä teetarjoilun ja pientä välipalaa.

Paikat iltoihin menevät vauhdilla, ole nopea.
Tapahtumaan on sitova ilmoittautuminen. Ilmoittaudut lunastamalla lipun verkkokaupasta.
Jokaiseen tapahtumaan on varattu ilmainen paikka ihmiselle, jonka taloustilanne estäisi muuten osallistumisen. Ota yhteyttä: ihmisten.yhdistajat@gmail.com
Mikäli olet yllättäen estynyt osallistumaan tapahtumaan, voit antaa tai myydä lippusi eteenpäin. Emme palauta rahoja. Ilmoita muutoksista välittömästi: ihmisten.yhdistajat@gmail.com.
https://www.kristiinapuukko.fi/ihmisten-yhdistajat.html

*******
Tapahtuman ohjaa Ihmisten yhdistäjien Kristiina Puukko. Hän on tantraohjaaja, yhteisöpedagogi ja seksuaalineuvoja. Ihmisten yhdistäjät luovat tapahtumia, joissa on mahdollisuus kasvuun ja kohtaamiseen.

To register for this event please visit the following URL: https://holvi.com/shop/kristiinapuukko/ →

 

Date And Time

13.06.2024 @ 17:30 to
13.06.2024 @ 22:00
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends