Ananda Tantra - Simo Annala

Tantrahierontakurssi 5/24

467 467 people viewed this event.

Kevään ainoa tantrahierontakurssi Tammisaaressa!

Oletko kiinnostunut tantrisesta hieronnasta? Innostaako energiaorgasmit? Haluatko kehoosi ja elämääsi enemmän virtausta, elämän virtaa?

Viikonlopun aikana harjoittelemme kosketusta, tunnustelemme kehon energioita ja miten niitä voi hieronnassa käyttää, selkeytämme rajoja, puhumme etiikasta – ja tietenkin harjoittelemme hierontaa. Hierontaa ehdimme harjoitella kolmen eri kumppanin kanssa. Yhden hieronnan kesto on noin 1,5 tuntia. Yoni ja lingam -hieronnat ovat sovittavissa parien kesken.


“Pidin eniten turvallisesta, sallivasta ilmapiiristä, jossa pystyin vapautumaan ja toteuttamaan itseäni. Demo oli hyvä ja selkeä. Vien kotiin ihanan rennon fiiliksen ja innon jatkaa hierontojen tekemistä.”

“Pidin eniten hieronnoista, energiankierrätysharjoituksista ja turvallisesta tilasta. Oli hyvä, helppo olla vaan, mennä flown mukana.”

“Vien kotiin uteliaan ja tutkivan mielen. Yhteys omaan kehoon ja sydämeen, yhteys muihin ihmisiin. Välittävän katseen. Parantava kokemus ❤ Vapautuminen ja vastaanottaminen.”


Ennen kurssin alkua saat kotona tehtävän harjoituksen, jolla valmistaudut kurssille.

Kurssi pidetään Hyvän olon keskus Knipnäsissä, Tammisaaressa.

Viikonloppu alkaa perjantaina klo 18.00, ja päättyy sunnuntaina klo 17.00.

Kurssin hinta on 349 € per henkilö. Tuo mukanasi toinen osallistuja, ja saatte molemmat 15% alennuksen kurssin hinnasta!

Hae mukaan nyt: https://bit.ly/41vOelc

Kurssin hintaan ei sisälly ruokailuja eikä majoitusta. Majoituksen ja ruokailun hinta viikonlopulta on noin 170 e (tarkentuu myöhemmin).

Kurssin jälkeen voit halutessasi osallistua muiden kurssin käyneiden kanssa Tantrahierontapiiriin, jossa voit pyytää ja ehdottaa hierontavaihtareita.

Kurssin ohjaa Simo Annala. Simo on opiskellut tantrahierontaa, kehoterapioita ja somatiikkaa eri opettajien johdolla. Hän on ohjannut suosittuja Wild Heart Transformation -tantrakursseja, lukuisia hierontakursseja, järjestänyt tanssi- ja festivaalitapahtumia sekä erityisen pidettyjä Tantrisen rakastelun kursseja yhdessä Maitrin kanssa. Simon ohjauksen kulmakivenä on vahva läsnäolo, hyväksyminen, turvallisuus, kunnioitus sekä seksuaalisuuden näkeminen pyhänä, elämää rikastuttavana voimana.


“Haluan jatkaa hierontaa kotona, ehkä myös kaveripiirissä. Toivon, että vien kotiin tätä rohkeuttani hypätä “syvään päätyyn”, koska tämä oli aivan ensimmäinen kosketukseni tantraan.”


Jos sinulla on kysyttävää kurssista, voit olla yhteydessä Simoon sähköpostitse: simo@wildheartacademy.net

Lämpimästi tervetuloa ❤

PS! Kaikki hierontakurssit ovat olleet loppuunmyytyjä, joten jos haluat varmistaa paikkasi kurssilla, hae mukaan heti! 

 

Date And Time

03.05.2024 @ 18:00 to
05.05.2024 @ 17:00

Share With Friends