Loading Events

« All Events

Tantrahierontakurssi

14.1.2022 @ 18:00 - 16.1.2022 @ 16:00

Odotettu tantrahierontakurssi on täällä!

Oletko kiinnostunut tantrisesta hieronnasta? Innostaako energiaorgasmit? Haluatko kehoosi ja elämääsi enemmän virtausta, elämän virtaa?

Viikonlopun aikana harjoittelemme kosketusta, tunnustelemme kehon energioita ja miten niitä voi hieronnassa käyttää, selkeytämme rajoja, puhumme etiikasta – ja tietenkin harjoittelemme hierontaa. Hierontaa ehdimme harjoitella kolmen eri kumppanin kanssa. Yhden hieronnan kesto on noin 1,5 tuntia. Yoni ja lingam -hieronnat ovat sovittavissa parien kesken.

Kurssin päätteeksi kokeilemme käytännössä kuinka viikonlopun työskentely on kehoihimme vaikuttanut.

Ennen kurssin alkua saat kotona tehtävän harjoituksen, jolla valmistaudut kurssille.

Viikonloppu alkaa perjantaina klo 18.00, ja päättyy sunnuntaina klo 16.00. Kurssipaikkana on upea Hyvän Olon Keskus Knipnäs Tammisaaressa.

Kurssille mahtuu 12 osallistujaa, kuusi naista ja kuusi miestä.

Kurssin hinta on 349 € per henkilö. Tuo mukanasi toinen osallistuja, ja saatte molemmat 15% alennuksen kurssin hinnasta!

Ilmoittaudu nyt: https://bit.ly/3CPeCJU

Kurssin hintaan ei sisälly ruokailuja eikä majoitusta. Lounastauolla voit käydä Tammisaaren kaupoissa tai ravintolassa, tai voit ottaa omat eväät mukaan. Knipnäs tarjoaa osallistujille yöpymisen hintaan 70€ kahdelta yöltä.

Kurssin ohjaa Simo Annala. Simo on opiskellut tantrahierontaa, kehoterapioita ja somatiikkaa eri opettajien johdolla, ja tällä hetkellä hän ohjaa suosittuja Wild Heart Transformation -tantrakursseja.

Jos sinulla on kysyttävää kurssista, voit olla yhteydessä Simoon sähköpostitse simo@wildheartacademy.net

Tervetuloa ❤

Details

Start:
14.1.2022 @ 18:00
End:
16.1.2022 @ 16:00
View Event Website

Organizer

Simo

Venue

Knipnäs Hyvän olon keskus
Linnunlaulu 1
Tammisaari, 10650 Finland
+ Google Map
View Venue Website