Loading Events

« All Events

Tantrahierontakurssi

March 24 @ 18:00 - March 26 @ 17:00

Pidetty tantrahierontakurssi seuraavaksi Nikkilässä!

Oletko kiinnostunut tantrisesta hieronnasta? Innostaako energiaorgasmit? Haluatko kehoosi ja elämääsi enemmän virtausta, elämän virtaa?

Viikonlopun aikana harjoittelemme kosketusta, tunnustelemme kehon energioita ja miten niitä voi hieronnassa käyttää, selkeytämme rajoja, puhumme etiikasta – ja tietenkin harjoittelemme hierontaa. Hierontaa ehdimme harjoitella kolmen eri kumppanin kanssa. Yhden hieronnan kesto on noin 1,5 tuntia. Yoni ja lingam -hieronnat ovat sovittavissa parien kesken.

“Kurssilla pidin eniten vapaasta, rennosta ja rauhallisesta opastuksesta, sekä ohjauksesta hieronnan aikana, [asioita] joita en itse osannut huomioda – siis uuden oppiminen” – Markku

“Pidin eniten uskomattomien asioiden kokemisesta ja energiamaailman konkretisoitumisesta. Kotiin vien virtausta, iloa, seksuaalienergiaa, leikkisyyttä, lapsenmielisyyttä, rakkautta, yhteyttä.” – Anonyymi

“The whole weekend was magical from the beginning to the end.” – David

Ennen kurssin alkua saat kotona tehtävän harjoituksen, jolla valmistaudut kurssille.

Kurssi pidetään Nikkilässä, Kangasalla.

Viikonloppu alkaa perjantaina klo 18.00, ja päättyy sunnuntaina klo 17.00.

Kurssille mahtuu korkeintaan 20 osallistujaa.

Kurssin hinta on 349 € per henkilö. Tuo mukanasi toinen osallistuja, ja saatte molemmat 15% alennuksen kurssin hinnasta!

Hae mukaan nyt: http://bit.ly/3X0xpMG

Kurssin hintaan ei sisälly ruokailuja eikä majoitusta. Majoituksen ja ruokailun hinta viikonlopulta on 180 e.

Kurssin jälkeen voit halutessasi osallistua muiden kurssin käyneiden kanssa Tantrahierontapiiriin, jossa voit pyytää ja ehdottaa hierontavaihtareita.

Kurssin ohjaa Simo Annala. Simo on opiskellut tantrahierontaa, kehoterapioita ja somatiikkaa eri opettajien johdolla, ja hän on ohjannut usean vuoden ajan suosittuja Wild Heart Transformation -tantrakursseja.

“Opetustyyli oli erittäin hyvä ja kurssin sisältö oli antoisa. Vaikka energiat ym. oli jo tuttua, sain silti myös uutta kotiin viemisiksi. Ympäristö, puitteet ja ihmiset tekivät tästä todella upean kokemuksen.” – Marjo

Jos sinulla on kysyttävää kurssista, voit olla yhteydessä Simoon sähköpostitse: simo@wildheartacademy.net
Lämpimästi tervetuloa ❤

Details

Start:
March 24 @ 18:00
End:
March 26 @ 17:00
https://www.facebook.com/events/817555782861914

Venue

Nikkilä Temple
Kangasala, Pirkanmaa Finland
View Venue Website

Organizer

Simo