Silja Helinä

Tantran Perussetti by Silja Helinä

416 416 people viewed this event.

Tantran perussetti, viiden illan kokonaisuus alkaa tammikuussa Helsingissä!

Tantra muuttaa elämääsi hyvään suuntaan joka tapauksessa. Sinä voit valita, tapahtuuko se hitaasti, yksi ilta kerrallaan, vai nopeampana kokonaisuutena. Tule siis mukaan Perussettiin!

Olit sitten kokenut matkaaja tai vasta ensimmäistä kertaa aiheeseen tutustuva, tule mukaan ihmettelemään elämän upeutta!

Vilpittömyys, rakkaudellisuus ja aitous kaikessa on se, mihin tantra meitä johtaa. Se vaatii pysähtymistä, keskittymistä, antautumista, luovuttamista ja vastaanottamista. Se tuo tietoisuuteen omat rajat ja rajattomuuden, pelot ja ennakkoluulot, ja pyyhkäisee ne periksiantamattoman lempeästi omaan arvoonsa. Tämän tehdasasetusten palauttamisen aikana voi saavuttaa yhteyden myös siihen alkulähteeseen, voimaan, mistä kaikki tähän maailmaan kumpuaa. Tantraillat auttavat sinua saamaan elävän ja rakkaudellisen yhteyden tunteisiin ja kehoosi, koska saat harjoitella sitä turvallisessa ympäristössä. Voit antaa itsesi rentoutua ja avautua lempeälle muutokselle.

Mikä Perussetti?

Perussetin tantraillat on suunniteltu niin, että ne vievät askel askeleelta sinua lähemmäksi autenttista itseäsi, tarkistellen eri laatuja ja kerroksia sinussa. Tule yksin, kumppanin kanssa tai tutustu tapahtumissa uusiin merkityksellisiin ihmisiin!

Perussetin kantavina teemoina ovat

❤️omaan kehoon tutustuminen ja siihen rakastuminen
❤️omien rajojen tunnistaminen ja niiden ilmaisu
❤️leikki ja virtaavuus omassa elämässä ja yhteydessä muihin
kanssasäätely eli se, miten me ihmisinä kannattelemme toisiamme ja autamme sekä itseämme, että toisiamme olemaan totta, avoinna ja läsnä
❤️tantristen taitojen oppiminen

Tantrassa tulet tutuksi liikkeen, äänen ja hengityksen kanssa. Teemme kehollisia harjoituksia, joihin voi halutessasi liittyä myös kosketusta. Harjoittelemme yhdessä, miten löydät ja osaat sanoittaa toiveesi ja rajasi. Tanssi, musiikki, tarinat ja yhteinen leikki on osa illan rakennetta. Mukana on aina ohjaajan lisäksi kokeneita avustajia, joilta saa apua, tukea ja kannustusta.

Ilmoittaudu ajoissa, kurssille/ iltoihin mahtuu enintään 26 henkilöä! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinnat:
Mikäli ilmoittaudut kaikkiin kevätkauden tantrailtoihin

Ensimmäiset 10 osallistujaa 185€ (37€/ilta.) LOPPUUNMYYTY
Seuraavat 16 osallistujaa 200€ (40€/ilta)
Voit ostaa yksittäisiä lippuja iltoihin erikseen, mikäli paikkoja on jäljellä tammikuussa. Illan hinta on yksittäisenä 41€.

Hinnat sisältävän alv 24%.

Ilmoittautuminen on sitova, mutta voit halutessasi myydä tai lahjoittaa lipun eteenpäin.

Liput voit ostaa TÄÄLTÄ ja paikkasi on varattu, kun maksu on suoritettu. Laita päivämäärät ja kellonajat itsellesi ylös jo nyt!

Kaikki tapahtumat ovat päihteettömiä, ja niihin pyritään luomaan turvallinen tila kaikille. Olet tervetullut juuri omana itsenäsi. Tapahtumissa ei ole alastomuutta tai seksiä. Syrjintää tai häiriökäyttäytymistä ei suvaita, ja mikäli sellaista ilmenee, toivon että ilmoitat siitä ohjaajalle.

Aikataulu 2024, perjantaisin klo 18-20.30

19.1. Leikki ja Liike

Ensimmäisen illan aiheena on Leikki ja Liike. Miltä tuntuu leikkiä toisten kanssa, miltä liikkua omassa tilassa? Voiko leikki tuoda vapautta aikuisen elämään ja tekemiseen, vaikka ihan vaan olemisen kautta? Tule tutkimaan leikkisyyttä itsessäsi!

16.2. Rajat ja Rajapinnat

Mihin minä lopun, mistä toinen alkaa? Kuinka vahva on lausumani EI, kuinka kutsuva on KYLLÄ? Onko sanomaton raja raja ollenkaan, ja mistä sen tunnistaa? Tule mukaan tutkimaan rajoja mielessä, kehossa ja kanssakäymisessä!

22.3. Keho ja Kosketus

Mihin kaikkeen tämä ihmeellinen maallinen kuljetuskotelo pystyykään, mitä se tekee kun saa valita itse liikkeen ja suunnan? Mitä aarteita kätkeytyy kehollisuuteen ja kosketukseen? Kosketus on ensimmäinen kieli, mitä puhumme. Voit löytää aivan uuden kosketuksen kehoosi! Luvassa kenties myös halikasoja.

19.4. Hiljaisuus ja hyväksyntä

Nyt laskeudumme sallivuuteen, hyväksyntään ja hiljaisuuteen. Kuka olet sieluna tarinoidesi takana? Kuinka paljon voit antaa itseäsi näkyville rakkaudellisen ja läsnäolevan katseen alla? Mitä meistä näkyy, kun lakkaamme kuuluttamasta asioitamme? Kun riisumme pois tarpeen täyttää tila puheella ja äänellä, jollekin uudelle, kauniille ja ihmeelliselle on tilaa nousta. Teemme lempeitä kehollisia läsnäoloharjoituksia hiljaisuudessa, ilman sanoja.

17.5. Halu ja Hekuma

Pääset tutkimaan, miltä hienovarainen halu tuntuu kehossa. Teemme harjoituksia niin henkilökohtaisella energiatasolla, kehollisesti kuin toistemmekin kanssa. Opit nostattamaan ja laajentamaan nautintoasi, ilmaisemaan ja sanoittamaan halujasi turvallisesti. Ilta ei sisällä seksiä, intiimiyttä tai alastomuutta, mutta voit käyttää saamiasi oppeja oman elämäsi rikastuttamiseen. Sopii pariskunnille ja itsekseen tuleville ihmisille, mutta harjoituksia tehdään muidenkin kuin oman parin kanssa.

Paikka: Tanssistudio EdBH, Punavuori,
Merimiehenkatu 29, sisäpiha

Ohjaajasi
Olen Silja Helinä, nauravainen, maanläheinen ja turvallinen ihmiskohtaaja. Mielestäni elämän tarkoitus on nauttia ja rakastaa. Tarinallisuus, virtaavuus ja selkeys ovat minulle tärkeitä arvoja ohjaamisessa. Olen ollut koko ikäni valmennus- ja ihmissuhdetyössä- koulutukseni on Tantric Life Coach, parisuhdeneuvoja, kätilö ja kehomieltä rauhoittava intuitiivinen energiahoitaja. Opiskelen tällä hetkellä mentaalivalmennusta ja hypnoottisia menetelmiä Minna Marshin johdolla Deep Results Coach- koulutuksessa.

Tantric Life Coachina autan sinua löytämään elävän yhteyden tunteisiin ja kehoosi.

Minulle tantra on kehon ja mielen harjoittamista, henkisen polun kulkemista ja oman ihmisyyden tutkimista. Neotantrassa tehdään erilaisia harjoituksia, jotka auttavat sinua pääsemään käsiksi syvällä uinuviin tunteisiin- niihin, jotka ovat oikeasti sinusta lähtöisin. Totutut tavat, ohjelmoinnit ja kaavoihin kangistuneet ajatusmallit kuoriutuvat kerros kerrokselta pois, ja jäljelle jää kaunis aito ihmisyys. Siitä kohdasta on helpompaa luoda yhteys omaan sisimpään ja muihin ihmisiin. Varjotyö eli omien haavojen ja ärsytyskynnyksen tunnistaminen on osa tantrista työskentelyä. Keho- ja hengitysharjoitusten myötä aistisi herkistyvät, ja voit kokea enemmän nautintoa- ehkä enemmän ja monimuotoisempaa kuin koskaan edes uskalsit toivoa todeksi. Kohtaan sinut aina rakkaudellisesti, en ylhäältä päin arvottaen. Toimintani on eettistä ja läpinäkyvää. Parituokioissa ohjaan sinut ja kumppanisi tantristen harjoitusten kautta syvempään keskinäiseen yhteyteen.

Tarjoan yksilöille ja pareille tantrista coachausta, energiahoitoja ja ryhmäkursseja.

Lue lisää www.siljahelina.com tai soita 045 257 90 77!

To register for this event email your details to info@siljahelina.com

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

19.01.2024 @ 08:00 to
17.05.2024 @ 17:00

Share With Friends