Loading Events

« All Events

Terapeuttinen kasvuryhmä naisille

9.1.2024 @ 18:00 - 21.5.2024 @ 21:00

Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän arvostan naisia ympärilläni. Nuorten naisten kuplivaa energiaa, heidän raikasta kauneuttaan. Aikuisten naisten kykyä keskittyä läsnäoloon silloinkin, kun maailma pauhaa ympärillä. Voimavuosiaan elävien naisten uudelleen syttynyttä, palavaa intohimoa elämää kohtaan. Vanhempien naisten viisautta ja kiireettömyyttä. Kaikkea sitä, mitä mahtuu väleihin. Toisten Naisten tukea ja kannattelua. Kunnioitan Naisten voimaa ja herkkyyttä. Sitä, mikä on jaettua ja yhteistä. Naiseus. Syklisyys. Sisaruus.
Kukaan ei hyödy siitä, että Nainen pitää itsensä pienenä ja piilossa. Jokaisella on oma polkunsa, mutta toisten naisten tuki on korvaamatonta. Naisena eläminen on upeaa! Se on kaunista, se on haastavaa. Se on joskus vaikeaa, joskus se on taistelua. Naiseus on tunteita, haaveita, itsensä unohtamista, riittämättömyyden tunnetta, iloa, onnea, alati muuttuvaa, täyttä elämää.
Itsensä valitseminen ja sitoutuminen kasvuun on rakkaudenteko itseä kohtaan. Yleensä tarvitsemme siihen vertaistukea ja rohkaisua.
Kutsun sinua Nainen osaksi terapeuttista Naisten kasvuryhmää. Kutsun sinua jakamaan kaikkea sitä, mitä on olla Nainen. Teemoina tapaamisissa on mm. kehoyhteys, tunteet, seksuaalisuus, ihmissuhteet, rajat.
Ryhmä kokoontuu tammikuusta toukokuuhun kaksi kertaa kuussa, yhteensä 10 kolmen tunnin tapaamista. Tapaamiset on tiistai iltaisin klo.18-21 Järvenpäässä. Ryhmätapaamisten lisäksi jokaisella on mahdollisuus maksuttomaan, tunnin mittaiseen yksityiseen valmennus sessioon tai energiahoitoon. Myös terapiaprosessin aloittaminen ryhmän aikana, tai sen jälkeen, on mahdollista.
Ryhmän tarkoituksena on tukea sinua, upea Nainen, palaamaan kehoyhteyteen, uskaltautumaan olemaan syvemmin ja rohkeammin totta itsellesi ja tunnistamaan rajasi.
Minimi osallistujamäärä on kuusi Naista. Mukaan mahtuu 10 Naista.
Teetarjoilu
Ryhmän ohjaa seksuaaliterapeutti, Tantric Life Coach (Wild Heart Academy), energiahoitaja (Kundaliinireiki) Mari Bergström.
Tapaamispäivät:
9.1
23.1
6.2
20.2
5.3
19.3
2.4
16.4
7.5
21.5
Ryhmän hinta on 400 euroa (sis. ALV. 24%). Early bird hinta 370 euroa voimassa 6.12 saakka (ennakkomaksu maksettava 6.12 mennessä). Maksun voi suorittaa 1-4 erässä. Ilmoittautumisen jälkeen saat maksulinkin 100 euron ennakkomaksuun. Varmistat paikkasi maksamalla ennakkomaksun. Ennakkomaksu vähennetään lopullisesta hinnasta. Maksut palautetaan, jos ryhmä peruuntuu järjestäjän toimesta.
Ilmoittautumiset: terapeutti.maribee@gmail.com

Details

Start:
9.1.2024 @ 18:00
End:
21.5.2024 @ 21:00
Event Category:

Organizer

Terapeutti MariBee

Venue

järvenpää