Simo

Olen ollut tantran parissa jo useamman vuoden, ja erityisesti minua kiinnostaa kehon ja olemuksemme energioiden kanssa työskenteleminen ja näiden energioiden käyttäminen henkisen kasvun apuna ja tukena harjoituksissa, kohtaamisissa sekä rituaaleissa.

Tantrinen kehotyöskentely tai hieronta auttaa pääsemään kosketukseen oman elämänvoiman ja -energian kanssa, ja sillä on kokonaisvaltaisen rentouttava vaikutus. Se auttaa päästämään irti negatiivisista ajatusmalleista, ja yhdistää meidät olemuksemme syvempiin kerroksiin. Usein hoito auttaa myös energian vapaampaan virtaan kehossa. Ennen hoitoa käymme yhdessä läpi mahdollisia haasteita joiden parissa työskennellään. Sovimme selkeästi sen, mitä hoidon aikana tehdään. Hoitokerta kestää yleensä 1,5-2 tuntia. Teen hoitoja Livonsaaressa (Naantali) ja kerran kuussa Helsingissä, sopimuksen mukaan myös muualla.

Ohjaan Kali Teerilahden kanssa Etelä-Suomen Wild Heart Transformation -koulutusta. WHT on huikea tantrinen matka tuttujen ja turvallisten matkatovereiden kanssa. Kurssin aikana tutustut itseesi ja muihin uudella, spontaanilla ja intiimillä tavalla. Voit lukea siitä lisää täältä.

Tantriseen tapaan olla liittyy myös olennaisesti brahmacharya eli seksuaalinen kontinenssi, josta erityisesti miehet voivat hyötyä. Tiettyjen tekniikoiden avulla voimme ohjata seksuaalienergiaamme lantion alueelta ylemmäs kehossa, ja käyttää tätä energiaa hyödyksi elämämme eri osa-alueilla. Perinteisesti on ajateltu, että seksuaalienergian säilyttäminen tapahtuu joko selibaatin tai kontinenssin kautta, mutta täydellinen selibaatissa eläminen on nykymaailmassa hankalaa. Siksi tantrinen ratkaisu palvelee paremmin nykyihmisen tarpeita, ja tuo rutkasti uusia ulottuvuuksia seksielämään. Opetan näitä tekniikoita työpajoissa.

Tantrakurssit ympäri Suomen: kokoa vähintään kahdeksan hengen porukka, ja järjestetään kurssi tai tapahtuma yhdessä! Aiempien kurssien palautteita löydät täältä.

Kirjoitan tantra-aiheista blogia Allthingstantra.com.

Tavoitat minut parhaiten lähettämällä sähköpostia osoitteeseen simo@allthingstantra.com.